Vloeren

by Plukkel

Een vloer is een heel belangrijk onderdeel van een ruimte. Daarom is het fijn als de vloer aan al uw wensen voldoet. Plukkel Tegelwerken heeft de afgelopen jaren al vele vloeren mogen plaatsen. Denk aan badkamer, hal, gang, woonkamer maar ook terrasvloeren.  Tegenwoordig is er veel ontwikkeling in het soort tegels wat u kunt gebruiken voor de woning. Hieronder zullen wij een aantal voorbeelden laten zien zodat u een indruk van de mogelijkheden kunt krijgen. Heeft u andere wensen, dan kijken wij graag mee naar de mogelijkheden.

 

Houtlook tegel

Houtlook tegel met vissengraat vloer. Hierbij gecombineerd met stalen elementen voor een stoer effect. Gelegd door Plukkel Tegelwerken te Lutjebroek


De laatste jaren is de houtlook tegel in opmars. U krijgt hierbij namelijk de uitstraling en warmte van hout maar het gemak in onderhoud van tegels. Tegels zijn erg krasvast zodat u lang plezier heeft van uw keuze. Ook zijn tegels uitermate geschikt voor vloerverwarming.  Bij onze klanten wordt er door bezoek regelmatig aan de vloeren gevoeld omdat ze denken dat het echt hout is en bijna niet geloven dat het een tegel is!

Een houtlook tegel kan in verschillende patronen gelegd worden. Recht maar zoals op deze foto kan het ook in een vissengraatpatroon.  Combineer dit bijvoorbeeld met een stalen deur voor een moderne en stoere uitstraling. Andere wensen kunnen nauturlijk ook besproken worden.

 

Grote tegels

Keukenvloer geplaatst door Plukkel Tegelwerken. De grote tegel zorgt voor een stoere uitstraling.

In sommige ruimtes is het fijn om grote stoere tegels te hebben. Denk aan een keukenvloerwaar intensief gebruik van gemaakt wordt. Ook kan het in een woonkamer zorgen voor een stoere uitstraling.
Hiernaast ziet u een keuken vloer waarbij gebruik gemaakt is van een stoere zwarte tegel die mooi combineert met het gekozen aanrechtblad.  In een keuken zijn tegels erg prettig omdat er regelmatig water op de vloer komt en tegels hier uitstekend tegen kunnen.

 

 

 

 

Landelijk Zwart wit

Zwart en wit gecombineerd in een vloer met landelijke stijl

Zwart wit blijft een tijdloze kleuren combinatie. Het is dan ook een vaak gekozen combinatie die veel mensen aanspreekt.
Op het voorbeeld hiernaast ziet u deze combinatie in een tegelvloer terug.

 

 

 

Betonlook

Lichte betonlook tegel in groot formaat

De afgelopen jaren is beton een echte trend. Het zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Door de grijze tinten zorgt het vaak voor een rustig geheel. U heeft keus uit vele tinten grijs. Denk hierbij aan Donker wat zorgt voor een stoere en sobere uitstraling of een lichte tint zoals u hiernaast op de foto ziet. Hier ziet u dat de lichte tint een ruimtelijk effect geeft.